3D MEZO NITI

Additional Info:

Medicina stalno napreduje nalazeći rešenja za opuštenu kožu i bore. Najnoviji tretman koji će vas za samo pola sata podmladiti 5 do 6 godina jesu 3D mezo-niti. Ovaj jedinstven sistem postavljanja niti u kožu, koji se satoji od gipke igle, “provodnika”, i niti koja se lako postavlja na sve nivoe kože i u svim pravcima.
Ova tehnika omogućava remodeliranje lica i vrata u različitim nivoima kože. Same niti su napravljene od biorazgradivog materijala, te najviše ostaju u koži 6 do 9 meseci. Za to vreme na mestu ubacivanja igle stvara se fibrozno tkivo koje zateže kozu. Rezultati traju 2 do 5 godina nakon čega se tretman ponavlja.

3D MEZO NITI

mesoniti

Mezo-nitima se, dodaje, postiže neoperativni lifting lica, popunjavaju se bore između obrva, na čelu oko očiju, nazolabijalne i bore oko usana, vrat, dekolte, nadlaktice, stomak i bedra.
Tretman se može kombinovati sa hijaluronskim filerima, laserima, dermarolerima i drugim savremenim tretmanima sedam dana nakon uvođenja niti. Tretman je apsolutno bezbedan, debljina niti je 0.1 mm, igle su gipke i ne ostavljaju hematome već samo tačkice od uboda nekoliko sati nakon intervencije. Bitna stvar je i cena tretmana koja uvek obraduje pacijente.

Osobe koje boluju od poremećaja koagulacije krvi, infekcije kože, onkoloških bolesti, ne mogu raditi ovaj tretman.

Nakon razgovora sa pacijentom i osluškivanja želja,  pristupamo tretmanu mezo-niti. Lice ili tretirana regija se dezinfikuje i aplikuje se anestetik u vidu kreme koji stoji 15 minuta. Nakon toga se ubacuju niti. Broj niti zavisi od rezultata koji želimo da postignemo. Za regiju oko očiju minimum deset, a optimalan broj za celo lice je oko 100 niti.  Zatim se stavlja maska koja će potpuno ublažiti crvenilo i pacijent nastavlja svoje svakodnevne aktivnosti. Nakon nekoliko dana osetiće se zatezanje kože, a kontrola je nakon 3 do 4 nedelje. Pun efekat 3D mezo-niti može se videti nakon 40 do 60 dana.
Godine kada se preporučuje ovaj tretman nisu jasno definisane. Veliki broj pacijentkinja u 35- tim godinama se odlučuju za ovaj tretman, kako bi popravile tonus kože, nakon što su za veoma kratko izgubile dosta kilograma.
Naše uverenje je da će ova metoda veoma brzo zauzeti vodeće mesto u estetskoj medicini. Hollivud je odavno poludeo za 3d mezo nitima.

edukacija mezoniti

Poslednje vesti

Karboksiterapija CO2

Ako hoćete da dopremite veliku količinu kiseonika u kožu, ubrizgajt...

NOVO !!!!! Cellu Detector

  Sistem za merenje količine celulita. Aparat je veoma precizan ...

3D mezo-niti

Medicina stalno napreduje nalazeći rešenja za opuštenu kožu i bore...